SHKOLLA E MESME TEKNIKE

Shkolle profesionale me shume drejtime per te zgjedhur

Profesore Profesional

Te gjithe Profesoret jane te profesionalizuar

Mesim Praktik

Mesimi praktik eshte nje pike e rendesishme per shkollen

Aktivitetet

Aktivitete te ndryshme brenda vitit shkollor

Mesim Profesional

Meim Profesional me pajisje profesionale per te gjitha drejtimet

  Rreth Nesh

  Paralelet e para janë formuar në vitin arsimor 1960/61në drejtimet e elktros dhe maqinerisë me emrin ,,Shkolla Industriale për punë praktike,, në Gostivar e themelluar nga Këshilli Popullor të komunës së Gostivarit më 1960 me vendim nr.5233 të 12.09.1960. Më 04.09.1961 është mbajtur këshilli i parë i arsimtarëve.Më 20.11.1961 është mbajtur Këshilli i parë i shkollës.Ndërtesa është marrë në përdorim më 18.11.1963 në ditën e çlirimit të Gostivarit.Vendimi i fundit për verifikim të drejtimeve është marrë më 09.06.2006 me numër 11-2938/2.

  Courses

  Teknik Kompjuterik dhe Automatik

  Informatike dhe automatizem

  Teknik i Arkitektures Moderne

  Arkitekture dhe Arsim Teknik

  Elektroteknik Telekomunikim

  Elektroteknike

  Elektroteknik Energjietike

  Elektroteknike

  Teknik Mekanike Moderne

  Mekanika dhe teknika e saj

  Teknik Kozmetike Moderne

  Kozmetik Moderne

  Teknik Kimiko-Teknologjik

  Kimia Dhe Teknologjia

   School Statistics

   0
   Students
   0
   Profesors
   0
   Clasess
   0
   Languages

   Aktivitetet

   Aktivitet i MASSUM

   Shkolla jonë tradicionalisht merr pjesë në takimin edukativ....

   Aktivitet i MASSUM

   Shkolla jonë tradicionalisht merr pjesë në takimin edukativ....

   Aktivitet i MASSUM

   Shkolla jonë tradicionalisht merr pjesë në takimin edukativ....

   Aktivitet i MASSUM

   Shkolla jonë tradicionalisht merr pjesë në takimin edukativ....

   Aktivitet i MASSUM

   Shkolla jonë tradicionalisht merr pjesë në takimin edukativ....

   Aktivitet i MASSUM

   Shkolla jonë tradicionalisht merr pjesë në takimin edukativ....